بسیاری از مطالعات گذشته نحوه شستن ظروف و دست ها توسط مصرف کنندگان و به ویژه نحوه استفاده از ماشین ظرفشویی خود را تجزیه و تحلیل کرده اند.
مایع دستشویی 20 لیتری سیو مناسب برای شستن دست های بسیار آلوده است.یافته ها نشان می دهد که مصرف واقعی آب و انرژی برای ظرفشویی خانگی تا حد زیادی توسط مصرف کننده کنترل می شود.
از طریق تصمیماتی مانند ماشین ظرفشویی در مقابل شستشوی دستی، میزان ظروف قبل از آبکشی، انتخاب چرخه ماشین ظرفشویی، و میزان بارگیری کامل و کارآمد ماشین ظرفشویی، مصرف کنندگان در نهایت در مورد مصرف آب و انرژی در فرآیند شستشو تصمیم می گیرند.
در سال 2000، مرکز طراحی آشپزخانه واقعی در ویرجینیا تک مطالعه بزرگی در مورد طراحی و استفاده از آشپزخانه انجام داد. یکی از بخش های مطالعه استفاده از ماشین ظرفشویی مصرف کننده بود.
یک مصاحبه شخصی با نمونه ای متشکل از 78 بزرگسال ساکن در منطقه ای اطراف جامعه دانشگاهی و یک نمونه تصادفی ملی از 630 بزرگسال که از طریق تلفن با آنها تماس گرفته شد در مطالعه گنجانده شد.
اگرچه Appliance (2001) نشان می دهد که 59٪ از خانواده های ایالات متحده ماشین ظرفشویی دارند، این مطالعه سطح اشباع 64٪ را نشان داد. اکثر شرکت کنندگان در مطالعه (93٪) ماشین ظرفشویی خود را فقط در صورت پر بودن کار می کردند.
قبل از شستشو
یکی از تصمیمهای مصرفکننده که مصرف آب و انرژی را در حین شستوشو به شدت تحت تأثیر قرار میدهد، آبکشی ظروف قبل از شستشو در ماشین ظرفشویی است.
اگر ظروف از قبل با استفاده از چرخه قبل از شستشوی ماشین ظرفشویی شسته شوند، تقریباً یک گالن آب مصرف می شود. با این حال، قبل از شستشو در سینک زیر آب جاری، حداکثر 25 گالن آب برای 5 دقیقه قبل از آبکشی مصرف می شود – تفاوت قابل توجهی.
در مطالعهای که در اینجا مورد بحث قرار گرفت، 93 درصد ظروف را قبل از شستشو در سینک انجام دادند و 48 درصد پنج بار یا بیشتر در هفته آبکشی کردند.
به طور کلی، هرچه پاسخدهنده جوانتر باشد، احتمال بیشتری دارد که ظرفها را از قبل آبکشی کند. این نتایج با مطالعه 1978 قابل مقایسه بود که در آن 73 درصد از کاربران ماشین ظرفشویی (Leipnitz, 1980) ظروف را قبل از قرار دادن آنها در ماشین ظرفشویی از قبل آبکشی کردند.