سوپ پای مرغ قرمز غذای مورد علاقه رونالدو

مصرف مرغ چندین دهه است که رو به افزایش بوده است، بدون پوست آن، این مرغ بسیار محبوب در سراسر جهان چربی کمتری نسبت به اکثر برش های گوشت قرمز دارد.

گوشت سفید آن نیز نسبت به پای مرغ قرمز آن چربی کمتری دارد، اما هر دو بیش از دوجین ویتامین و مواد معدنی ضروری را فراهم می کنند.
از جمله مواد مغذی موجود در گوشت مرغ به مقدار مناسب می توان به موارد زیر اشاره کرد:

پای مرغ قرمز منبع عالی فسفر است، بعد از کلسیم دومین ماده معدنی فراوان در بدن است، نقش اساسی در شکل گیری و حفظ استخوان ها و دندان های سالم دارد.

علاوه بر این، از جمله در رشد و بازسازی بافت ها شرکت می کند و به حفظ pH طبیعی خون کمک می کند و در نهایت، فسفر یکی از اجزای تشکیل دهنده پای مرغ قرمز است.

پای مرغ
مرغ گوشت تیره منبع عالی روی است از طرفی گوشت سفید منبع خوبی برای خانم ها و منبع خوبی برای آقایان است که نیازشان بیشتر است.

روی به ویژه در واکنش های ایمنی، تولید مواد ژنتیکی، درک طعم، بهبود زخم ها و رشد جنین شرکت می کند همچنین با جنسیت و هورمون های تیروئید تداخل دارد در پانکراس، در ساخت، ذخیره و آزادسازی انسولین شرکت می کند.
مرغ منبع عالی سلنیوم است، این ماده معدنی با یکی از آنزیم های آنتی اکسیدانی اصلی کار می کند و از تشکیل رادیکال های آزاد در بدن جلوگیری می کند، همچنین به تبدیل هورمون های تیروئید به شکل فعال آنها کمک می کند.
مرغ منبع عالی ویتامین B3 است، ویتامین B3 که نیاسین نیز نامیده می‌شود، در بسیاری از واکنش‌های متابولیک شرکت می‌کند و به ویژه در تولید انرژی از کربوهیدرات‌ها، لیپیدها، پروتئین‌ها و الکلی که مصرف می‌کنیم، کمک می‌کند.

همچنین در فرآیند تشکیل DNA همکاری می کند و اجازه رشد و تکامل طبیعی را می دهد.