ماهی یک پروتئین کم چرب با کیفیت بالا است، غذای ماهی گوپی سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 و ویتامین هایی مانند D و B2 ریبوفلاوین است.
ماهی سرشار از کلسیم و فسفر و منبع بسیار خوبی از مواد معدنی مانند آهن، روی، ید، منیزیم و پتاسیم است، انجمن قلب آمریکا خوردن ماهی حداقل دو بار در هفته را به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم توصیه می کند.
ماهی سرشار از پروتئین، ویتامین ها و مواد مغذی است که می تواند فشار خون را کاهش داده و به کاهش خطر حمله قلبی یا سکته کمک کند.
خوردن ماهی منبع مهم اسیدهای چرب امگا 3 است، این مواد مغذی ضروری قلب و مغز ما را سالم نگه می دارند، دو اسید چرب امگا 3 موجود در ماهی EPA (ایکوزاپنتانوئیک اسید) و DHA (اسید دوکوزاهگزانوئیک) هستند.
بدن ما اسیدهای چرب امگا 3 تولید نمی کند، بنابراین باید آنها را از طریق غذایی که می خوریم دریافت کنیم، اسیدهای چرب امگا 3 در هر نوع ماهی یافت می شود، اما به ویژه در ماهی های چرب زیاد است.
برخی از انتخاب های خوب عبارتند از: سالمون، قزل آلا، ساردین، شاه ماهی، کنسرو ماهی خال مخالی، کنسرو ماهی تن سبک و صدف.
با کاهش فشار خون و کاهش خطر مرگ ناگهانی، حمله قلبی، ریتم غیرطبیعی قلب و سکته به حفظ سلامت قلب کمک کنید.
به عملکرد سالم مغز و رشد بینایی و اعصاب نوزاد در دوران بارداری کمک می کند.
ممکن است خطر افسردگی، ADHD، بیماری آلزایمر، زوال عقل و دیابت را کاهش دهد، ممکن است از التهاب جلوگیری کرده و خطر ابتلا به آرتریت را کاهش دهد.
ماهی یک نماد فرهنگی مهم در ایالت واشنگتن است که شیوه زندگی تفریحی و معنوی را در شمال غربی اقیانوس آرام تعریف می کند.
ماهی نه تنها منبع مهم تغذیه است، بلکه صید، تهیه و خوردن ماهی نیز از اقدامات فرهنگی و خانوادگی مهم است.
برای قبایل سرخپوست بومی آمریکا در واشنگتن، ماهی، به ویژه ماهی قزل آلا، بخشی جدایی ناپذیر از زندگی آنها است و به عنوان نمادی از رفاه، فرهنگ و میراث آنها عمل می کند.