گردو خورشتی خانم ها را از سرطان سینه دور نگه می دارد

اینکه بگوییم گردو خورشتی یک غذای مغذی است، کمی دست کم گرفته شده است.

گردو چربی‌های سالم، فیبر، ویتامین‌ها و مواد معدنی را فراهم می‌کند و این تنها آغازی است که چگونه می‌تواند از سلامت شما حمایت کند.

در واقع، علاقه زیادی به این یک آجیل وجود دارد که طی 50 سال گذشته، دانشمندان و متخصصان صنعت سالانه در دانشگاه کالیفرنیا، دیویس، گرد هم می‌آیند تا در کنفرانس گردو درباره آخرین تحقیقات سلامت گردو بحث کنند.

رایج ترین نوع گردو، گردوی انگلیسی است که مورد مطالعه ترین نوع نیز می باشد.

در اینجا 13 مزیت سلامتی مبتنی بر علم گردو برای سلامتی آورده شده است.

مراکز عرضه گردو ایرانی تویسرکان - هیستون کالا

1. سرشار از آنتی اکسیدان
گردو دارای فعالیت آنتی اکسیدانی بالاتری نسبت به سایر آجیل های معمولی است (1Trusted Source، 2Trusted Source).

این فعالیت از ویتامین E، ملاتونین و ترکیبات گیاهی به نام پلی فنول ها ناشی می شود که به ویژه در پوست کاغذی گردو وجود دارد.

یک مطالعه اولیه و کوچک در بزرگسالان سالم نشان داد که خوردن یک وعده غذایی غنی از گردو از آسیب اکسیداتیو کلسترول LDL “بد” پس از خوردن غذا جلوگیری می کند، در حالی که یک وعده غذایی با چربی تصفیه شده این کار را نمی کند (منبع مورد اعتماد 3).

این مفید است زیرا LDL اکسید شده مستعد تجمع در شریان‌ها است که باعث تصلب شرایین می‌شود (منبع مورد اعتماد 3، منبع معتبر 5).

خلاصه
گردو یک منبع عالی از آنتی اکسیدان ها است که می تواند به مبارزه با آسیب اکسیداتیو در بدن شما کمک کند، از جمله آسیب ناشی از کلسترول بد LDL، که باعث آترواسکلروز می شود.